Som One Norgine bygger vi en sundere verden

Vi har over 1400 medarbejdere og er en direkte repræsenteret i 16 europæiske lande samt Australien og New Zealand. Dynamik, fleksibilitet og teamwork er kernen i det, vi laver. Det er det, der gør os anderledes. Vi giver medarbejderne fleksibilitet til at prøve nye udfordringer og tilbyder dem muligheden for at dygtiggøre sig gennem målrettede udviklingsprogrammer. Vores One Norgine-tilgang gør det muligt for os at promovere vores medarbejdere internt, samtidig med at vi rekrutterer eksterne talenter. Det betyder, at vi har de rette faglige kompetencer, der kræves inden for lægemiddelområdet og området for medicinsk udstyr. Vi er stolte over at kunne sige, at vi værdsætter vores medarbejdere på alle niveauer. Alle har veldefinerede roller og værktøjerne til at få succes og bidrage til virksomhedens succes. I Norgine inspireres vi af patienter til at gøre deres liv bedre, og vores folk er nøglen til denne vision. For at sikre, at vi tiltrækker og fastholder de bedste talenter, arbejder vi sammen for at sætte alle i stand til at udfolde deres potentiale og nyde deres arbejde.

 

Vores kultur

 

Inspireret af vores patienter udnytter vi vores iværksætterånd og arbejder sammen som One Norgine for at hjælpe mennesker til at leve et bedre og sundere liv.

Vores medarbejdere forventes at dele vores værdier for at nå vores vision om at levere innovative produkter til gavn for patienterne og alle andre interessenter.

Lige muligheder

 

Vi støtter og leder i overensstemmelse med princippet om lige muligheder. Alle ansættelsesrelaterede anliggender, herunder men ikke begrænset til, rekruttering, forfremmelse, uddannelse, kompensation og fordele, udføres retfærdigt, baseret på kvalifikationer, optegnelse over præstationer, kompetencer og andre objektive kriterier.

Vi tolererer ikke diskrimination eller chikane baseret på race, religion, tro, national oprindelse, køn, civilstand, handicap, alder eller nogen anden relevant kategori. Vi drager nytte af vores arbejdsstyrkes mangfoldighed, hvilket er en af vores mange styrker. Vores fortsatte succes afhænger af, at vi udvikler og fremmer talenterne hos Norgines personale og belønner alle individer retfærdigt. Dette er centralt for vores One Norgine-værdisæt.